Raastavaa analyysia harrastava omaoppinut asiantuntija

NBA-liigan asiantuntija

Moikka kaikki NBA Suomifanit!!!!! Nyt on aika aloittaa uusi aikakausi myös Suomen kansan seuraamalla Markkasen alkavaa NBA-uraa ainakin tämän sivuston tarjoamalla asiapohjaisella blogituksella. Olen 32-vuotias Espoolainen mies, joka kiinnostui koripallosta jo 9-vuotiaana ja siirryinkin siitä sitten seuraan pelaamaan. Pelasin divareissa koko junnuaikani (sankaritarina väliin:paras saavutukseni ikinä oli se, kun pidin Shawn Huffin alle 10pisteessä pelissä puolustamalla kovaa ja päästämättä häntä korille. Olin silloin ainakin 10senttiä häntä lyhyempi. Shawn Huff oli vasta aloittanut pelaamisen(heh),mutta isänsä takia kaikki hänet tiesivät korispiireissä (muistan sen turhautumisen vieläkin Huffin ilmeessä,tosin Shawnista tuli eurostara ja susijengin tukiranka tämän jälkeen) oman koripallopelaamisen jälkeen valmensin 5 vuotta.

Olen aina dikannut kirjoittamisesta ja minulla on paljon paljon aiheita, joista tulen teille lukijoille kertomaan oman mielipiteeni. NBA:ssa tapahtuu koko ajan ja kiitos Suomen uuden kultapojan, niin suomalaisia alkaa varmasti NBA kiinnostamaan enemmän ja heitä ei välttämättä tyydytä keltaisen lehdistön sensaatiouutiset Markkasen uusista koristossuista, vaan oikeasti asiallista pohdintaa Mr. Markkasen urasta ja NBA:sta yleisestikkin enemmän uutisia ja juoruja. 
NBA ​Kausi 2017-2018 alkaa noin kuukauden kuluttua ja sitä olisi tarkoitus purkaa tällä sivustolla. Blogi keskittyy lähinnä Markkasen urotekoihin (ja mahdollisiin mahalaskuihin),mutta kertoo myös muista NBA:n kuumista aiheista. Ensi viikolla puran EM-kisat läpi, ja miten Markkanen läpäisi tulikasteensa maajoukkueessa.